Hairextensions Hoofddorp

Hairextensions Hoofddorp - shutterstock_432912142

Voor de beste Hairextensions Hoofddorp gaat u naar Ellen Broere Kappers. Onze haarspecialisten maken jaarlijks vele vrouwen blij met prachtige Great Lengths Extensions of HairTalk Extensions. Twijfel dus niet en kom langs bij Ellen Broere Kappers, dan krijgt ook u van ons de mooiste Hairextensions Hoofddorp.

Hairextensions zetten Hoofddorp

Er zijn verschillende situaties waarin Hairextensions een uitkomst voor u kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer u langer, voller of dikker haar wilt of wanneer u uw haar een mooie kleur wilt geven zonder haarverf te gebruiken. Wanneer u kiest voor hairextensions wilt u deze natuurlijk alleen laten zetten door een specialist. Bij Ellen Broere Kappers kunnen wij uw Hairextensions Hoofddorp zetten op een veilige, verantwoorde en mooie manier. Twijfel dus niet en kom naar Ellen Broere Kappers voor mooie Hairextensions Hoofddorp.

Great Lengths Extensions Hoofddorp  

De Great Lengths Extensions Hoofddorp van Ellen Broere Kappers maken uw haar langer en volumineuzer. Als u dus altijd al een haardos heeft willen hebben met dik, vol haar dan zijn de Great Lenghts Extensions van Ellen Broere Kappers zeker een aanrader. De Great Lenghts Extensions Hoofddorp worden streng voor streng met uw eigen haren verbonden. Hoeveel extensies wij bij u plaatsen is afhankelijk van uw eigen haardikte en -lengte, de hoeveelheid haar en uiteraard uw eigen wensen en verlangens. 

Hairtalk Extensions

Ook kunt u ervoor kiezen om uw haar te verlengen met Hairtalk Extensions. Een haarvriendelijke manier om een luxe, lang en vol kapsel te creëren. Als u kiest voor HairTalk worden uw extensions met tape-technologie vastgezet in het haar zonder dat daarvoor speciale apparatuur voor gebruikt hoeft te worden. Met een simpele spray kunt de extensions weer makkelijk verwijderen als u er genoeg van heeft. Een eenvoudige, snelle en veilige manier om uw haar bij Ellen Broere Kappers een boost te geven.

Hairextensions zettenEllen Broere Kappers

Wilt u zelf uw hairextensions zetten bij Ellen Broere Kappers om uw haar voller, dikker en langer te maken met de Great Lengths of HairTalk methode? Maak een afspraak via023-5630618of kom langs in onze salon.