Haarwerk Hoofddorp

Haarwerk Hoofddorp - shutterstock_592769549

Ellen Broere Kappers is de haarwerkspecialist van Hoofddorp. Als u last krijgt van haarproblemen staan onze haarspecialisten voor u klaar om u te helpen met een haarwerk Hoofddorp. De haarwerken Hoofddorp van Ellen Broere Kappers zijn van een dusdanig goede kwaliteit dat Ellen Broere Kappers met trots het ANKO Haarwerken certificaat mag dragen.

Pruiken, haarstukjes en haarwerken

Bij Ellen Broere Kappers hebben wij drie verschillende oplossingen voor haaruitval: pruiken, haarstukjes en haarwerken. Welke oplossing bij u past is afhankelijk van de hoeveelheid haaruitval, de vorm van uw kapsel en uw eigen verlangens. Uiteraard helpen wij u bij de keuze tussen een pruik, een haarstukje en een haarwerk, waarbij we rekening houden met draagcomfort, uitstraling en onderhoudsgemak.

Last van haaruitval

Bij Ellen Broere Kappers helpen wij u graag als u last krijg van haaruitval. Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben zoals haarziekten, chemotherapie of een erfelijke aandoening. Bij Ellen Broere Kappers weten wij dat de impact van haarverlies groot kan zijn en daarom helpen wij u graag met een pruik, een haarstukje of een haarwerk Hoofddorp om u van uw haarproblemen te verlossen.

Oplossing voor haaruitval

De haarwerken, pruiken en haarstukjes van Ellen Broere Kappers zijn een oplossing voor haaruitval op maat. Boven onze kapsalon hebben wij een aparte haarwerksalon met een eigen ingang, waardoor wij uw privacy te allen tijde kunnen waarborgen. In de haarwerksalon nemen wij uitgebreid de tijd voor u. We bespreken samen de verschillende opties en bekijken welke oplossingen voor haaruitval het beste bij u passen. Daarnaast nemen wij uw maat op en overleggen we welke modellen en kleuren het beste bij u passen.

Na het eerste vrijblijvende gesprek kunt ervoor kiezen om een haarwerk te nemen bij Ellen Broere Kappers. We plannen dan samen een tweede afspraak in. Tijdens de tweede afspraak past u de haarwerken en kunt u het gekozen haarwerk direct afnemen. Als u het haarwerk niet direct nodig heeft, kunnen wij het gedurende zes weken voor u bewaren. Zo weet u bij Ellen Broere Kappers zeker dat uw oplossing voor haaruitval klaarligt als u hem nodig heeft.

Afspraak haarwerkgesprek

Wilt u uw haarproblemen oplossen bij een ANKO gecertificeerde haarwerkensalon? Maak dan een afspraak voor een haarwerkgesprek bij ons in de salon of als u dat fijner vindt, in het ziekenhuis of bij u thuis. U kunt ons telefonisch bereiken via 023-5630618.