Haarconditie verbeteren Hoofddorp

Haarconditie verbeteren Hoofddorp - shutterstock_546133093

Hoofdhuidproblemen kunnen een flinke impact hebben op uw gemoedstoestand. U kan onzeker, chagrijnig en soms zelf ongelukkig worden. Bij Ellen Broere kappers weten wij hier alles van en wij helpen u dan ook graag om uw hoofdhuidproblemen Hoofddorp op te lossen. Dit doen wij met een persoonlijke werkwijze, die wij helemaal aanpassen aan uw verwachting. Een fijne en persoonlijke manier waarmee we toewerken naar een gezondere hoofdhuid met als einddoel een schitterend kapsel en een fantastische zelfvertrouwen.

Hoofdhuidproblemen behandelen

Heeft u last van roos, een droge hoofdhuid of psoriasis? Bij Ellen Broere Kappers kunnen wij uw hoofdhuidproblemen behandelen en oplossen. Wij gebruiken namelijk in onze salon de producten van Mediceuticals, die op basis van jarenlang farmaceutisch onderzoek ontwikkeld zijn. De producten van Mediceuticals brengen uw haar en uw hoofdhuid in een betere conditie. Op basis van een hoofdhuidanalyse kunnen wij in de salon bekijken welke producten van Mediceuticals u kunnen helpen om uw hoofdhuidproblemen op te lossen. “Mooi en gezond haar begint namelijk bij een gezonde hoofdhuid.”

Haarverbetering hoofddorp

Wij willen het beste voor u en dus het beste voor uw haar. Daarom werken wij bij Ellen Broere Kappers alleen met kwalitatieve en gerenommeerde haarproducten, die de conditie van uw haar aanzienlijk kunnen verbeteren. De adviezen van onze haarspecialisten vormen samen met de haarproducten van Kérastase en Mediceuticals de ideale combinatie voor haarverbetering Hoofddorp.

Haarproducten Kérastase

De haarproducten van Kérastase zijn een aanwinst voor alle vrouwen, die houden van verzorgd en subliem haar. De haarproducten van Kérastase verzorgen het haar tot in de haarvezels en brengen zo een uniek effect tot stand. Wij hebben, bij Ellen Broere Kappers, onder andere Kérastase Cristalliste, een luchtige vrouwenshampoo die het haar reinigt en extra volume meegeeft; Kérastase Nutrive Oleo Relax, een serum die ervoor zorgt dat onhandelbaar haar op een zachte en gladde manier weer in model te brengen valt en Kérastase Bain Chroma Riche Shampoo, een shampoo die haarbescherming biedt aan vrouwen met gevoelig en gekleurd haar.

Wilt u graag de haarproducten Kérastase proberen? Bij Ellen Broere Kappers helpen wij u aan de juiste producten.

Hoofdhuidproblemen oplossen Ellen Broere Kappers

Wilt u zelf uw hoofdhuidproblemen oplossen bij Ellen Broere Kappers met de professionele producten van Mediceuticals of Kérastase? Kom dan naar onze salon en wij adviseren u welke haarproducten van Ellen Broere Kappers het meest geschikt zijn om uw hoofdhuidproblemen te verhelpen. Maak een afspraak via 023-5630618of kom gezellig langs in onze salon.