Haar kleuren Hoofddorp

Haar kleuren Hoofddorp - shutterstock_277946834

Bij Ellen Broere Kappers kunt u terecht voor haar kleuren Hoofddorp. Onze kapsters zijn haarkleurspecialisten, die uw haar laten stralen. Als u kiest voor haar verven Hoofddorp dan kleuren en stylen wij uw haar met de professionele producten van L’Oréal. Zo weet u zeker dat uw haar met de expertise van onze haarkleurspecialisten en de betrouwbare producten van L’Oréal de juiste kleur krijgt.

Haarkleur advies Hoofddorp

De belangrijkste vraag die u zichzelf zult stellen wanneer u uw haar wilt laten verven is natuurlijk: “Welke haarkleur past bij mij?”. Blond haar, bruin haar of misschien wel haar met een mooie rode gloed? Bij Ellen Broere Kappers weten wij dat deze beslissing niet makkelijk is en daarom geven wij u haarkleur advies Hoofddorp. Een van onze haarspecialisten neemt dan in de Ellen Broere salon de verschillende opties met u door en aan de hand daarvan kunt u beslissen voor welke haarkleur u wilt gaan. Twijfel dus niet langer en kom naar Ellen Broere Kappers waar u met behulp van haarkleur advies Hoofddorp geholpen wordt aan een prachtige nieuwe haarkleur.

Haarkleuring L’Oréal Proffessionnel

In de gezellige, professionele en eigentijdse kapsalon van Ellen Broere Kappers gebruiken wij de haarkleuring van L’Oréal Proffessionnel om uw haar een mooie haarkleur te geven. Wij hebben gekozen voor de haarkleuring van L’Oréal Proffessionnel omdat wij het erg belangrijk vinden dat uw haar geverfd wordt met een betrouwbaar product. L’Oréal bestaat al meer dan honderd jaar en heeft in die jaren een goede reputatie opgebouwd als het gaat om haarkleuringen. Gecombineerd met de expertise van onze haarkleurspecialisten kunnen wij aan u garanderen dat uw haar de juiste haarkleur krijgt en dat uw nieuwe haarkleur voor een langere periode gewaarborgd blijft.

Haar kleuren Ellen Broere Kappers

Wilt u door een team van haarkleurspecialisten met betrouwbare haarkleurproducten van L’Oréal geholpen worden aan een nieuwe haarkleur? Maak een afspraak via 023-5630618of kom gezellig langs in onze salon.