Dameskapper en Herenkapper Hoofddorp

Dameskapper en Herenkapper Hoofddorp - shutterstock_568819498

Ellen Broere Kappers is een kapsalon voor het hele gezin. Onze haarspecialisten knippen namelijk dames, heren en kinderen. De dameskapper en herenkapper Hoofddorp is gespecialiseerd in kapsels knippen die perfect aansluiten bij uw gezichtsvorm. Wij luisteren naar uw wensen en geven u bij Ellen Broere Kappers een kapsel dat past bij uw uitstraling, uw leefstijl en uiteraard bij uw eigen verlangens.

Dameskapper Hoofddorp

Voor veel vrouwen is het kapsel een erg belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Mooi lang stijl haar, half lange krullen of juist een frisse look voor in zomer? De haarspecialisten van de Ellen Broere Kappers, de dameskapper Hoofddorp, helpen u met alle liefde. Zij houden voor u de laatste haartrends in de gaten en geven u advies als u twijfelt over een nieuw kapsel.

Herenkapper Hoofddorp

Ook de Hoofddorpse heren zijn bij Ellen Broere Kappers aan het juiste adres. Het knippen van een mooi herenkapsel is een vak apart. Herenkapsels kennen namelijk vele varianten en het verschilt per persoon welk herenkapsel geschikt is. Gelukkig houden de haarspecialisten van de herenkapper Hoofddorp hun kennis en vaardigheden op peil door zich te verdiepen in de laatste haartrends en door hun vaardigheden en kennis met professionele trainingen op peil te houden. Zo kunnen zij elke dag stoere en verzorgde mannen blij maken met een mooi herenkapsel.

Of het nou het kapsel is van uw favoriete popster of voetbalspeler, bij de herenkapper Hoofddorp, zorgen wij dat het voor u geregeld wordt.

Wassen, knippen, drogen Hoofddorp

Bij een bezoek aan Ellen Broere Kappers wordt u lekker in de watten gelegd. Een bezoek aan de kapper is voor u een mooi moment om de hectiek van het dagelijkse leven even te vergeten. Met wassen, knippen, drogen Hoofddorp van Ellen Broere Kappers kunt u helemaal in de relaxmodus gaan. U geniet dan eerst van een heerlijke wasmassage; vervolgens knippen wij uw haar terwijl u geniet van een lekker kopje koffie en tot slot kunnen wij uw haar modeldrogen, föhnen of watergolven. Dus heeft u behoefte aan een momentje voor uzelf, kies dan voor wassen, knippen, drogen Hoofddorp bij Ellen Broere Kappers.

Haar knippen Ellen Broere Kappers

Wilt u zelf uw haar laten knippen in de gezellige, professionele en eigentijdse kapsalon van Ellen Broere Kappers? Maak dan een afspraak via 023-5630618!