Extensions

Extensions – Droomt u altijd al van een mooie volle bos met haar?
In onze salon kan uw droom werkelijkheid worden. Wij bieden u meerdere mogelijkheden om het haar meer volume en/of lengte te geven. Extensions en haarstukken zijn er in heel veel soorten en zijn bijna overal te koop. Maar met een goed advies en de juiste knip en kleurbehandeling maken wij het verschil.

 

Herkomst
Bijna 20 jaar geleden werd de eerste methode gelanceerd, waarmee een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling mogelijk was. Sindsdien vertonen extensions een enorme groei.

Alleen natuurhaar-strengen met de best mogelijke kwaliteit worden voor haarverlengingen en haarvermeerderingen van de extensions gebruikt.
Het haar van de extensions is 100% natuurhaar, en is afkomstig uit India. Uit dankbaarheid schenken gelovige hun haar in Indiase tempels. Deze tempels verkopen het haar. De opbrengsten gaan naar de opbouw en onderhoud van ziekenhuizen en scholen.

 

Clipin extensions
De stevige clips maken het makkelijk om de Clipin extensions te bevestigen in het haar. Binnen enkele minuten heb je langer en voller haar. De clipin extensions zijn in 40, 45 en 50 cm verkrijgbaar.

 

Advies
Voor een vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken, zodat wij u de juiste soort extension kunnen adviseren. De prijs hangt af van de lengte, de hoeveelheid en het soort extension.

 

Klik hier om naar de Great Lengths pagina te gaan.

Klik hier om naar de HairTalk pagina te gaan.